Abonneren op de nieuwsbrief | Contact | Home | NL | FR
 

Janvier 2012 - Italian Food - Bien manger à l'italienne !

   
       
 

De belangstelling voor de wereldkeukens is de laatste jaren enorm toegenomen.

Omdat we de talloze liefhebbers van de exotische keukens niet in de kou willen laten staan, nemen wij u mee op een culinaire rondreis naar alle uithoeken van de wereld: door Zuid-Afrika, over Jamaica naar Thailand, Mexico of India... Ga eens lekker uit eten en verruim je blik op de wereld!

Of het nu over de Afrikaanse, Aziatische, Europese, Noord-Amerikaanse, Oceanische of Zuid-Amerikaanse keuken gaat... Deze wereldkeukens zijn stuk voor stuk schatkisten vol smaaksensaties en culinaire verrassingen. Verstokte reizigers krijgen bovendien de kans om tussen twee vakantiedromen in te genieten van een authentieke exotische sfeer! Typische, streekgebonden gerechtjes ontdekken is immers vaak een extra reden om een land te bezoeken.

Laat je eens verleiden door een waterval aan exotische smaken, kleuren en geuren en geniet van een lekker etentje bij één van onze speciaal geselecteerde restaurants!

Zie de lijst van de geselecteerde restaurants in uw provincie

Restaurants en Belgique
 

Ambassadeur : CARIBBEAN INN

In de 16° eeuwse St. Anna kappel hangt een uitbundige Caribische sfeer met temperamentvol personeel dat u al vlug in de juiste stemming brengt. Een uniek concept in België. U maakt kennnis met de Jamaïcaanse alsook andere Caribische keukens. Het 4 gangen-menu (32.50?) dat wekelijks verandert geeft een smakelijk beeld van het culinaire gebeuren op deze eilanden. Als de zon van de partij is verhuist het restaurant naar het gezellige binnenpleintje om een ware vakantie-kick te doen herbeleven.

Maar ook voor een heerlijke lunch of snelle hap kan je vanaf nu in de Korte Nieuwstraat terecht: in het schattige achterhuis van de St. Anna kapel zorgt Mangerie 't Asjetje van dinsdag tot zaterdag (12u00 - 14u30 en 17u30 - 20u30) voor "moeders keuken": een (h)eerlijke keuken die de seizoenen op de voet volgt en soms vergeten klassiekers weer op de kaart zet, dit alles aan een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!