Abonneren op de nieuwsbrief | Contact | Home | NL | FR
 

Janvier 2012 - Italian Food - Bien manger à l'italienne !

   
       
 

"If you don't have time for business talk, it was a very successful lunch".

De culinaire rondreis van Resto.be staat deze maand in het teken van de zakenlunch. Een zakelijke maaltijd, een pak minder formeel dan een ontmoeting op kantoor, leidt niet zelden tot goede contacten, een uitgebreid netwerk en betere zakelijke resulaten. Een atypische en informele aanpak werpt bovendien meestal de beste vruchten af.
Uw zakenrelatie louter informeel benaderen tijdens een etentje kan op het eerste zicht vreemd lijken. Nochtans, het vooral over uw gesprekspartner hebben en indien mogelijk over een gemeenschappelijke zakelijke visie is de beste manier om een goede langetermijnrelatie op te bouwen, gebaseerd op uitwisseling en vertrouwen.

Uw client weet wellicht dat u hem iets wil verkopen of iets van hem wil. Hij voelt er meestal weinig voor dat u nog voor het dessert met de deur in huis valt. Dat brengt u niet in een gemakkelijke positie. Benader hem dan ook op een natuurlijke manier en met interesse. Leer elkaar eerst kennen. U heeft een grote kans dat wanneer u later een nieuwe afspraak wil maken om over zaken te praten, hij met plezier tijd voor u zal vrijmaken.

Niettemin moet u het idee aanvaarden (of willen aanvaarden) dat u ook met lege handen kan terugkeren van een nieuwe lunch waar écht over zaken gepraat wordt. Maar deze aanpak is evident om goede resultaten te boeken op de lange termijn!

Wij selecteerden voor u met plezier de beste culinaire adresjes waar u op weekdagen terecht kunt voor een middaglunch van topkwaliteit en bovendien kunt rekenen op een hartelijke en snelle bediening.

Zie de lijst van de geselecteerde restaurants in uw provincie

Restaurants en Belgique
 

Ambassadeur : Millésime

Na 10 jaar is Millésime uitgegroeid tot een stijlvol restaurant met een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding en een uitmuntende service. Zowel vaste als nieuwe klanten worden er keer op keer bekoord door de Franse keuken met tal van wereldse smaken, steeds bereid op basis van dagverse ingrediënten. Kortom: het is er puur culinair genieten in een uiterst uniek kader. Klant is hier koning, want iedereen stelt alles in het werk zodat u hier een onvergetelijk moment beleeft.

's Middags biedt Millésime een businesslunch aan van twee gangen voor slechts €18. Het lunchmenu verandert elke dag en wordt samengesteld met verse producten die elke ochtend worden aangeleverd.

Millésime is zonder meer het perfecte kader voor een informele, maar productieve zakelijke ontmoeting. De kers op de taart: Millésime biedt u een gratis koffie of dessert aan bij vermelding van het paswoord 'Resto.be', zodat u uw lunch in schoonheid kunt afsluiten!