Abonneren op de nieuwsbrief | Contact | Home | NL | FR
 

Janvier 2012 - Italian Food - Bien manger à l'italienne !

   
       
 

De Mediterraanse Griekse keuken is niet alleen erg lekker en smaakvol maar ook heel gezond. Lamsvlees, vis, olijfolie, aubergine, courgette, kaas en yoghurt zijn er veelgebruikte ingrediënten. Zowel echte carnivoren als vegetariërs komen er dus ruimschoots aan hun trekken. Laat je tijdens deze Griekse maand eens inspireren door de enorme levensvreugde van de Grieken, voor wie het avondmaal de voornaamste bron van ontspanning is!

Wie Griekse keuken zegt, zegt ook salades. Die worden meestal bij het hoofdgerecht besteld en bereid met verse groenten of gekookte paardenbloemen. Veel van de Griekse desserts worden dan weer gekenmerkt door het gebruik van noten, honing en fruit.

Laat je verrassen door de authentieke charme van de heerlijk gekruide Griekse keuken en ga op culinaire ontdekkingstocht doorheen de Helleense republiek!

Zie de lijst van de geselecteerde restaurants in uw provincie

Restaurants en Belgique